RL_FSC_3698

“Mijn naam is Renate Lambrix- van der Zee, 34 jaar, getrouwd met Koen, trotse mama van zoon Nando (bijna 3) en zwanger van ons tweede kindje!

Ik werk met mama’s, die daadwerkelijk stappen willen zetten, om in hun kracht te gaan staan en ultiem geluk in hun gezin te gaan creëren. Mama’s die geen genoegen nemen met leven dat ‘z’n gangetje’ gaat, maar er alles uit willen halen!

Het is mijn missie om mama’s de coachen om alles uit het moederschap te halen, zodat ze een mooie en stevige basis voor hun kinderen leggen, de kostbare kinderjaren een magische beleving worden en ze mooie herinneringen creëren voor zichzelf, hun partner én hun kinderen.

Ik heb van mijn grootste passie mijn werk gemaakt. Naast mijn studie Pedagogiek en opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut, heb ik zelf mijn ervaringen als mama en ben ik zelf de zoektocht naar de Mindful-Mama in mij gegaan. Door mijn eigen proces hierin te zijn gegaan, is mijn coaching is doorleefd en doorvoeld. I’ve been there en deel graag met jou hoe jij de mindful-mama in jou naar boven kunt halen!

Ik verheug me erop om je te ontmoeten!”

MAKE A WISH, TAKE A CHANCE, MAKE A CHANGE! 

Renate