aanbevelingen

 

“Ik heb het mindful mama programma als zeer plezierig ervaren. Vooral de manier van coachen van Renate en haar oprechte interesse vond ik zeer plezierig. Daarnaast vond ik het ook fijn dat er ook goed gelachen kon worden, naast serieus spreken. Ook het ervaren van haar (h)erkenning in mijn ‘struggles’ was fijn. Naast de coaching, vond ik de wekelijkse mails met de ‘weekopdracht’ inspirerend.

Ik heb het programma als zeer waardevol ervaren, het heeft me weer doen beseffen wie ik wil zijn als moeder en partner en het heeft daardoor veel vruchten mogen afwerpen. Door minder te ‘doen’, heb ik ‘meer’ teruggekregen.”

Marcia

 

 

“Na het volgen van het mindfullmamaprogramma is de sfeer zoveel relaxter in ons gezin. Wat hierin een groot verschil heeft gemaakt is dat het me nu meestal lukt geduldig te blijven in stressvolle situaties met mijn dochter.

Het is prettig je te focussen op de mama die je wilt zijn. En je niet te focussen op wat voor mama je niet wilt zijn. Deze positieve insteek werkt motiverend.

Wat een groot pluspunt is, is dat Renate precies weet waar ze het over heeft doordat ze zelf gestruggeld heeft en herkenbare voorbeelden vanuit haar eigen situatie vertelt.

Door het programma lukt het me veel meer om echt te genieten van mijn dochter en het gezinsleven.¬†Een echte aanrader!”

L.

 

“cursus mindfullmamma in 30 dagen gedaan. Was fijn om te doen met leuke opdrachten waardoor je beter inzicht kreeg in jezelf. Je komt door deze cursus weer wat dichter bij de moeder die je graag zou willen zijn. Daarnaast heb ik hierdoor geleerd om wanneer iets moeizaam gaat hiervan te leren en hoe ik het de volgende keer zou oplossen. Bedankt!!”

N.